Juso.nl - Juso (psyllium) Vezels - Boek J.Juso

De ontmaskering van alle afslank-leugens. Hoe u daadwerkelijk overgewicht te lijf kunt gaan, op natuurlijke en bewuste wijze.


Navigation:

Juso (psyllium) Vezels

Juso (psyllium) Vezels (=Juso Afslankvezels)
Juso (psyllium)Vezels.
 
(Juso Psylliumvezels zijn 100 procent pure psyllium in fijne vorm, zonder toevoegingen)
 
Werking:
Wanneer wij suikers (geraffineerde koolhydraten) tot ons nemen stijgt onze bloedsuikerspiegel, en wordt de alvleesklier geprikkeld om insuline aan te maken.
Insuline is het hormoon dat verantwoordelijk is voor de vetopslag, en dus is het zaak om te voorkomen dat onze alvleesklier telkens geprikkeld wordt tot het afscheiden van een te hoge hoeveelheid insuline.
De beste manier om dit te doen is uiteraard gezond (en vezelrijk) eten.
Echter, de meeste mensen hebben er gewoonweg moeite mee om alleen maar gezond te eten, en krijgen daardoor teveel suikers en vetten binnen, met als gevolg: het hoge bloedsuikergehalte zorgt ervoor dat de alvleesklier geprikkeld wordt, met als gevolg: verhoogde insuline afgifte, met als gevolg: de in het voedsel aanwezige vetten worden opgeslagen. Toch is hier iets aan te doen!
 
Uiteraard is gewoon gezond eten is altijd beter, maar indien u gewoonweg uw eetpatroon niet kunt of wilt wijzigen dan is een vezelsupplement voor u de oplossing.
Dit vraagt om nadere uitleg: wanneer u telkens een half uur voor de maaltijd een eetlepel Juso Psylliumvezels in ruim water tot zich neemt, dan zullen deze vezels zich in de maag vermengen met het water en een gelei-achtige massa vormen.
Dit geeft in iedere geval al een klein beetje een vol gevoel, waardoor u al minder zult eten als u normaliter gewend bent. Wanneer u daarna gaat eten (ongeacht wat u gaat eten), zullen de vezels zich mengen met het voedsel, en het lichaam het geheel verwerken als ware het volkorenproducten die u zojuist tot zich heeft genomen.
De vezels zorgen ervoor dat er een geleidelijke opname van koolhydraten door het lichaam plaatsvindt, hiermede wordt een te hoog bloedsuikergehalte voorkomen (en dus tevens overmatige insuline afgifte), met als voordeel: de vetopslag blijft achterwege!
Kortom dit vezelsupplement is een gezonde oplossing en 100% natuurproduct wanneer u overgewicht te lijf wilt gaan.Create a Free Website